vineri, 19 octombrie 2012

Tribut catre mama...

.....

Ai deschis ochii, dar nu vezi nimic...
Te simti cea mai ocrotita si iubita fiinta...
Mananci si dormi pana intr-o zi cand te trezesti si vezi ... vezi o silueta , nu foarte colorata , care iti zambeste si vorbeste cu tine. Ea e mama...
De acum inainte ea va fi fericita atunci cand tu esti fericit, va fi trista atunci cand tu vei fi trist si va plange o data cu tine, indiferent de varsta pe care o ai si de cauza lacrimilor tale .
Cu ea ai facut primii pasi in lume, cu ea ai invatat sentimente, pe ea ai iubit-o prima oara, pe ai urat-o prima oara, pe ea ai respectat-o prima oara si tot pe ea ai facut-o sa planga prima oara.
Mama a fost cea care te-a ridicat de jos atunci cand ai invatat sa faci primii pasi, tot ea ti-a sters si ti-a ingrijit  genunchii juliti dupa o zi de joaca, tot ea a fost cea care ti-a sters ochii si obrajii de primele lacrimi amare, tot ea a fost mandra de tine atunci cand ai fost in prima zi la scoala si tot ea e mandra de tine si astazi indiferent de realiazarile tale.
Mama este fiinta care, orice ar face pentru tine, nu asteapta nimic in schimb.
Pentru ea, un sarut pe frunte si un 'Te iubesc', de la tine , sunt cea mai de pret comoara a ei, la fel cum ea este pentru tine cea mai de pret comoara.
Acum... daca ea nu este langa tine sun-o,  daca este cu tine strange-o in brate , ocroteste-o si iubeste-o neconditionat asa cum face ea, daca nu mai este... cinsteste-o si aminteste-ti de ea ... de comoara ta ....

...

2 comentarii: