marți, 16 octombrie 2012

Neata'



Fiind nou in lume asta a blogger-ilor, ma gandesc inca in ce categorie de 'zeflemist' ma incadrez !?
Asta pentru ca, la fel cum si voi cititorii ati observat, sunt 'spe' categorii de 'monoloage' care mai de care mai acide, mai comice, mai dramatice ... .
Pentru ca sunt 'new guy in town' am hotarat sa incerc sa fac o scurta prezentare a catorva tipuri de bloggeri, asta pentru ca sunt la inceput si mai tarziu s-ar putea sa regret...

Blogger-ul Fantasctic 'SF'
 Stiti de ce ii spun asa ...?!
Nu nu pentru ca e fantastic de la prea multa Fanta, ci pentru ca intotdeauna subiectele lui sunt de genul
'-Ce vraji a mai facut nevasta mea Samanta?' .
Posturile lui incep cu  ' Chiar e adevarata poza asta ... deci exista... extraterestri sunt printre noi‘
Sau comentarii despre masoni sau The New World Worder.
Prietene, subiectele astea le trata si Nostradamus.

Blogger-ul OTV-ist
Imediat dupa cele 2 ... bine 3 ..... da..4 ..nu .... 6 ore de emisiune 'senzationescu DD in direct', pentru ca Tanar si nelinistit stii cand se termina dar DD in direct .. e o enigma totala , se aseaza frumos in fata senzationalului sau PC si da drumul neuronului sa zburde liber pe tastatura...
Dar nu asa oricum ci comentand subiecte , cum altfel decat senzationale si in exclusivitate cu stiri proaspete de acum 2-3 saptamani.. la fel cum a invatat de la idolulu sau DD .
DD i-a deschis calea si l-a invatat ce inseamna sa iti faci un nume ...
Sigur va aduceti aminte de DD care a sarit in ajutorul sinistratilor (inundatii 2009) trimitand-ule containere in care sa locuiasca.
Prietene dar ce erau oamenii aia talpi de adidasi, limbi de papuci ... Stai tu in ele DD. nu aveau nici usi.
Sa nu mai aducem aminte de Oltchim pe care Ciocoii nu l-au lasat sa il salveze de la faliment.

Blogger-ul  Becalist
La acest tip de post trebuie sa fi foarte atent ce comentarii lasi .
Cum de ce? .. frateee el GIGI BECAALLII
Cum iti permiti sa faci comentarii de genu ' Tine-o tot asa " 'pai o tin ca sunt urmasul lui Stefan cel Mare si Sabia dreptatii este in mana mea". Da e un comentariu de incurajare dar genul asta de om .. nu face diferenta . Ai indraznit sa lasi un comment .. seara dupa ce cobori din masina in parcare uita-te atent peste umar pana ajungi in scara blocului.

Blogger-ul Copy Paste sau pe scurt PONTA
La postarile astuia nu gasesti nimic nou. Daca, dupa ce ai stat si ai citit tot post-ul, ai o senzatie vaga ca ai mai vazut undeva subiectul sau ca ai mai intalnit undeva exprimarea, nu ti-se pare, totul e Copy Paste... Aici e puterea.

Blogger-ul  Totul pentru CASH
Genul asta de blogger este unul foarte atent la ce scrie . El trebuie sa dezbata subiecte interesante, dramatice chiar, pentru ca la el conteaza trficul foarte mult pentru in-coming-ul de la Ad-Sense.
Imaginati-va: pe mijlocul paginii povestea " [...] fetita aceasta are nevoie de ajutorul nostru pentru ca doar impreuna [...] pe benzile laterale link-uri cu reclame la prezervative, la tratamente de marire a ... celor .. de marimea lui Boc sau la saloane de masaj erotic cu happy end.

Blogger-ul Am ochelari da' nu-i port
Daca dai de un astfel de post .. sfat nu il citi .
Daca te-ai apucat opreste-te cat mai repede altfel risti tot felul de accidentari grave cum ar fi: frana de limba (tu vrei sa continui si limba nu te asculta ... sta flasca intre molari), fractura de limba (aici e mai grav varful limbii e ... nu stii unde e dar el de fapt bate palma cu omuletu si joaca baza cu amigdalele). De accidentarile astea nu te scapa nici vracii din Zimbabwe, accidentari pe care le capeti daca citesti cu voce tare . In cazul in care citesti in gand ... lucrurile se complica putin aici accidentarile tin de nivel neural adica neuronu pleaca de acasa cu banii de paine, te lasa pe intuneric sau mai grav se sinucide.

Eu .. Oare unde ma incadrez???




2 comentarii: